75 året for Danmarks befrielse

Besættelsesmuseum Fyn fejrer 75 året for Danmarks befrielse søndag d. 12 april 2020 ved HC Andersens Airport. Åbningstale ved forsvarsminister Trine Bramsen. Arrangementet starter kl. 11.00 og slutter kl. 16.00

Der vil være forskellige aktiviteter i området og i luften af militær og civil karakter.

Gratis adgang til området (dog ikke museet) 2. verdenskrigs reenactment og udstillinger. Hær og Flyverhjemmeværnet udstiller deres grej. Militære og civile køretøjer fra krigens tid. Flyveopvisning af forskellige fly. Rundflyvning med helikopter mod betaling. Eurocopter EC120. Faldskærmsopvisning. Musik og danseopvisning fra besættelsestiden. Mulighed for at få sminket et drabeligt skudsår eller rifter. Cafe Take off har åbent.

Forsvarsminister Trine Bramsen har takket ja til holde åbningstalen.

Arrangementet er støttet økonomisk af Nordfyns kommune. H.C. Andersens Airport støtter med fri start og landing.

Kom og være med til at gøre denne dag helt speciel og støtte Besættelsesmuseum Fyn

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.